Belák Sándor-díj

Belák-Sándor díj 2021

A Georgikon Alapítvány Belák Sándor-díjat adományoz azon személy számára, aki a Georgikon érdekében végzett tudományos, oktatási és szakmai közéleti tevékenysége során kiemelkedő teljesítményt nyújtott. A díj odaítélésével a kitüntetett egy egyedileg feliratozott Herendi díszvázát nyer el.
A díjat odaítélő Georgikon Alapítvány kiemelten értékeli a Georgikon fejlesztésében, működtetésében huzamosabb időn keresztül végzett kapcsolatépítő tevékenységeket, amelyek az intézmény hazai és nemzetközi megítélését támogatják.
A kitüntetés átadására évente a tanévzáró ünnepélyén kerül sor. A díjat az Alapítvány kuratóriumának elnöke és a Georgikon Campus főigazgatója adja át. A kitüntetés adományozására vonatkozó felterjesztést részletes indoklással a Georgikon Alapítvány kuratóriumához kell benyújtani minden év március 31. napjáig. A díj odaítéléséről a Georgikon Alapítvány kuratóriuma dönt.

A 2024-es felterjesztési javaslatok (részletes indoklással) beküldési határideje: 2024. március 31.,
melyeket kérjük megküldeni a Georgikon Alapítvány címére: 8360 Keszthely, Deák Ferenc u.16. vagy info@georgikonalapitvany.hu

A díjat elnyerték

Megosztás